Sok od speltine trave u kapsulama za sindrom prolećnog umora

UTORAK, 12.03.2024

Početkom proleća imate osećaj pospanosti i manjak koncentracije? Znamo šta vam se događa – sindrom prolećnog umora.

Čini li se i Vama da nam proleće svake godine stiže ranije i sa sobom donosi osećaj iscrpljenosti? Jeste li proveli hladne i tumurne zimske dane radujući se jarkom, prolećnom jutarnjem suncu, ali ste se susreli sa manje energije i većom bezvoljom za ustajanjem iz kreveta nego u sumornom novembru?

Prolazite kroz sindrom prolećnog umora. Niste jedini, ne brinite! Većina nas iskusi to isto sa prvom naznakom dolaska proleća.

Sindrom prolećnog umora

Zašto se javlja sindrom prolećnog umora?

Prolećni umor je najčešće odgovor našeg organizma na promenu godišnjih doba. Iako ne postoji zvanično, naučno opšteprihvaćeno objašnjenje zašto osećamo prolećni umor, smatra se da je glavni uzrok smanjen unos vitamina, pogotovo vitamina C i  B kompleksa i minerala kao što su magnezijum, cink i gvožđe tokom zimksog perioda, što u obliku svežeg voća i povrća, što u obliku suplemenata.

Kako se izlaskom iz zime menjaju klimatksi uslovi, dani se produžavaju i temperatura postaje viša, naš organizam ima potrebu da se što brže prilagodi novim uslovima, što predstavlja povećano opterećenje na čitav naš sistem. Neretko se dešava da tokom zimskog perioda nismo dovoljno obratili pažnju na pripremu organizma za dolazak proleća. Bili smo pasivniji, hranili se kaloričnijom hranom i unosili manju količinu nutritivnih elemenata kao što su vitamini  i minerali usled smanjenog izbora svežeg voća i povrća.

Zbog potrebe organizma da se što pre prilagodi novom godišnjem dobu, često se opredelimo da neko vreme koristimo suplemente vitamina i minerala čiji je unos oskudniji tokom zime. I najčešće odemo do apoteke i nabavimo sintetički vitamin C, kompleks B vitamina, magnezijum, cink i gvožđe.

Da li ste čuli da postoji POTPUNO PRIRODAN proizvod koji sve to sadrži u jednoj kapsuli  i dobijen je od soka mlade i najkvalitetnije žitarice koju čovečanstvo koristi?

Kapsule od liofilizovanog soka od speltine trave

Sok od spelte ili ljudska super hrana sadrži izobilje vitamina i minerala koji su neophodni za savršeno funkcionisanje organizma. Od vitamina su najzastupljeni vitamin C, kao i kompleksi vitamina B, zatim vitamini A, E i K, a od minerala obiluje magnezijumom, cinkom i gvožđem, kalijumom, kalcijumom, selenom, itd. Dakle – sve što vam je neophodno da se izborite sa prolećnim umorom dobijate u potpuno prirodnoj, jednoj kapsuli liofilizovanog tj. dehidriranog soka od spelte!

Kapsule od liofilizovanog soka od speltine trave

Pored navedenog, kroz samo jednu kapsulu u svoj organizam ćete uneti nekoliko stotina enzima, aminokiselina i ogromnu količinu hlorofila koji će snabdeti vaše ćelije svežim kiseonikom i omogućiti stvaranje energije koja će vam pomoći da se izborite sa ovim promenama.

Pružite svom organizmu povrat snage, energije i vitalnosti kroz korišćenje  samo jedne  kapsule ovog jedinstvenog i prirodnog proizvoda i pobedite prolećni umor za tili čas!

Pročitajte mnogobrojna iskustva naših korisnika i uverite se zašto je sok od spelte u kapsulama vaš saveznik broj 1  u borbi protiv sindroma prolećnog umora na najprirodniji, najkvalitetniji i najjednostavniji način.

Budite nam uvek zdravi i srećni!

Porodica Natural way-a


PRODAJNA MESTA

Pored online shop-a, naše proizvode takođe možete kupiti u apotekama i zdravim hranama, spisak prodajnih mesta širom Srbije koje drže naše proizvode možete pogledati OVDE

Prijavite se na mejling listu

Promocije i novosti o proizvodima. Direktno na vaš mejl.