Dostava i plaćanje

Osnovni podaci

Pun naziv pravnog subjekta: 229JOV ORTAČKO DRUŠTVO
Adresa: Mirijevski venac 6, Beograd 11000
Delatnost i šifra delatnosti: Proizvodnja ostalih prehrambenih proizoda / 1089
Matični broj: 21400424
Poreski broj: 110906726
Web adresa: naturalway.rs
Kontakt telefon: 064 5733 908
Email: info@naturalway.rs

Izjava o PDV-u

229JOV ortačko društvo u sklopu kojeg je brend Natural way je u sistemu PDV-a.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Kontakt podaci – korisnički servis

Korisnici/kupci se mogu obratiti na broj telefona ili email adresu ispod, kako bi dobili potrebne informacije u vezi sa narudžbinom ali i u slučaju reklamacije ili otkaza narudžbine.

Kontakt telefon: 064 5733 908 ; 064 244 2216
Email: info@naturalway.rs

Podaci o dostavi i plaćanju

Troškove poštarine snosi kupac.
Poručene proizvode do 15h otpremamo istog dana radnim danima, subotom do 13h. U većini slučajeva pošiljku možete očekivati odmah sledećeg dana od dana slanja, osim kada je u pitanju manje mesto gde se pošiljke isporučuju jednom nedeljno.
Vaše porudžbine šaljemo Postexpress-om pa u slučaju da ne budete kod kuće možete otići u Vašu poštu i podići paket u roku od dvadeset dana.

Postoje dve opcije plaćanja poručenih proizvoda preko našeg sajta:

1.Plaćanje pouzećem. U ovom slučaju dajete novac kuriru kada Vam donese paket na adresu. Snosite troškove poručenih proizvoda i troškove dostave.
2.Plaćanje platnim karticama putem našeg sajta. Ova opcija podrazumeva plaćanje karticama online na zaštićenoj stranici banke. Prilikom odabira načina plaćanja na našem sajtu izaberite opciju plaćanja platnim karticama i bićete odvedeni na stranicu banke gde bezbedno možete uneti podatke svoje kartice i platiti naše proizvode u svega par klikova. Tom prilikom plaćate iznos za poručene proizvod i iznos troškova dostave objedinjeno. Ostaje Vam samo da preuzmete paket od kurira bez dodatnih plaćanja.

Pravo na reklamaciju.

U skladu sa odredbama Zakona o zaštiti potrošača „Službeni glasnik RS“ br. 88/2021 I Pravilnikom o uslovima I načinu rešavanja reklamacija obaveštavamo vas o načinu i mestu ulaganja i rešavanja reklamacija kupaca.

Kupac- potrošač može izjaviti reklamaciju:

Pozivom na broj telefona prodavca 229JOV ortačko društvo.
Putem e-maila na adresu: info@naturalway.rs

Uz izjavu o reklamaciji, potrebno je da dostavite uslikan fiskalni račun koji ste dobili u paketu koji Vam je stigao na adresu.

229JOV ortačko društvo će Vašu reklamaciju primiti i razmotriti.

Odgovor ćete dobiti elektronskim putem najkasnije 8 dana od prijave reklamacije.

Odgovor prodavca na reklamaciju potrošača mora da sadrži odluku da li prihvata reklamaciju ili ne, izjašnjenje o zahtevu potrošača i konkretan predlog i rok za rešavanje reklamacije.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime naturalway.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Natural Way (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Natural Way je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

PRODAJNA MESTA

Pored online shop-a, naše proizvode takođe možete kupiti u apotekama i zdravim hranama, spisak prodajnih mesta širom Srbije koje drže naše proizvode možete pogledati OVDE

Prijavite se na mejling listu

Promocije i novosti o proizvodima. Direktno na vaš mejl.