Krema od spelte protiv bora

Krema od spelte protiv bora

Cena: 2,160RSD

Kupi 2 i Uštedi 10%
Kupi 3 i Uštedi 15%
(U cenu je uračunat PDV)

Popust na više bočica


Ova krema se koristi protiv bora i za negu zrelije kože lica.

Preporučujemo je za 40+ godina, ali mogu je koristiti svi.

Njen glavni sastojak je esktrakt speltine trave koju uzgajamo od organskog zrna spelte.

Obogaćena je sa:

  • Smiljem
  • Koenzimom Q10
  • Hijaluronskom kiselinom
  • Uljem jojobe

Svi ovi dragoceni sastojci pomoći će vam da smanjite vidljivost bora ili ih uklonite. Ova krema podstiče proizvodnju kolagena i na prirodan način zateže kožu.

Takođe će osvežiti vaše lice i učiniti da vam koža izgleda sjajno.

Koenzim q10, poznat i kao vitamin Q, nalazi se svuda u našem telu, a najviše u koži. Njegov nivo raste u našem organizmu do najviše tridesete godine, a onda počinje postepeno da opada, zato je dobro koristiti kreme koje ga sadrže. On se pokazao kao veoma efikasan u smanjivanju vidljivosti bora.

Hijaluronska kiselina se takođe nalazi u našem organizmu. Naša krema sadrži so hijaluronske kiseline koja ima sitnije molekule od same hijaluronske kiseline i lakše prodrire u kožu. Ovaj sastojak je potpuno prirodan, bezbedan i veoma efikasan u uklanjanju bora. Pomaže koži da održi vlažnost.

Smilje su Francuzi prvi proglasili besmrtnom biljkom, zato što ova biljka nakon branja ne vene, ne menja boju i dugo zadržava miris. Možda su Francuzi prvi u svetu u kozmetici upravo zbog smilja.
Njegov anti-age efekat široko je poznat, smilje se smatra jednim od najdragocenijih sastojaka u ovoj oblasti.
Odlično je u borbi protiv slobodnih radikala i utiče na proizvodnju kolagena, koji je odgovoran za elastičnost i čvrstinu naše kože.

Ulje jojobe izuzetno hidrira kožu i pomaže joj u borbi protiv oksidativnog stresa koji je jedan od glavnih uzroka starenja kože. Takođe je efikasno protiv bubuljica, opekotina i ekcema.

Zdravstveno je ispitana.

Ova krema je zdravstveno ispitana i odobrena, a dokumente možete preuzeti OVDE.

Iskustva naših korisnika

Sadržaj pakovanja

Organic bočica od 50ml.

Način upotrebe i doziranje

Namazati dva puta dnevno, ujutru i uveče. Sadrži sastojke koji je čine ujedno dnevnom i noćnom kremom protiv bora.

Sastav

Sastav / Composition (INCI): Aqua, Triticum Vulgare Sprout Extract, Alcohol, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetyl Alcohol, Caprilyc/Capric Tryglyceride, Ethylhexyl Stearate, Glyceryl Stearate, Aloe Barbadensis Leaf Juice,Ceteareth20, Ceteareth-12, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Myristyl Myristate, Dimethicone, Benzyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate,Ubiquinone, Sodium Hyaluronate, Helichrysum Italicum Flower Oil,Dehydroacetic Acid, Parfum, CI19140, CI42090, CI28440

Pogledajte ostale proizvode

PRODAJNA MESTA

Pored online shop-a, naše proizvode takođe možete kupiti u apotekama i zdravim hranama, spisak prodajnih mesta širom Srbije koje drže naše proizvode možete pogledati OVDE

Prijavite se na mejling listu

Promocije i novosti o proizvodima. Direktno na vaš mejl.